Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ilk 7 yıldızlı otelden sonra bunuda yaptılar. bu adanın dunyanın 8. harikası olacagı açıklanmış. tv de izledim kaynak trt2 haberler diyim.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 öeh[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yapar tabi adamlar. Petrol bol. Bedavadan para kazananlar şatafata düşkün olurlar.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Palm Island'dan bahsediyorsun sanırım.. Palmiye şeklinde bir ada, içinde rezidans'lar olacak, alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri olacak... Adı Palm Island[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 pek detay vermedıler benım yukarda yazdıklarımı falan soyledıler. adını bılmıyorum ama odur büyük ihtimal ile.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oha lan o kadar buyuk nasıl yapacaklar. kaymasın sonra baska yerlere (:[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not!
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Para herşeyi yaptırıyor insana[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 of amma cabuk ogrendınız yaptığım ada yı ya bi saklayamadım şunu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ÖEAH[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yapıyorlar valla...benim dayım çalışıyordu o projede. hatırladığım kadarıyla onlar zemin etüdü yapıyorlardı. çok zor bi iş tabii..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 2. insan yapımı ada olucak gerçi.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 http://guide.theemiratesnetwork.com/living/dubai/the_palm_islands.php
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bayağıdır olduğunu biliyorum. çok süper göründüğüne eminim. uydu görüntüsüne bakmıştım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ahanda Palm Island..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sağdakide mi ada, böle boydan yapıyolar bunlar herahlde sdfsd[signature][hline]Boo, are you happy now?
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oha çok güzelmiş. güzelmişte dubaiye gidemedikden sonra ne anlamı kaldı? almıyorlar herkesi çok uyuz bişey.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kaçak gireriz işte denizde[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Anlantis ile ilgili bi kitapta aynı buna benzer bi ada krokisine benzer bişey vardı. Mitolojiye göre Anlantis son tech olan bu adayı da yapınca g.tü kalkıyo ve tanrılara kafa tutmaya başlıyo.. Sonu malum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aha dubai adayı yapınca tanrılar tarafından batırılacak komple :P
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet bu palmiye şeklindeki ada. hoş görünüyor fakat oradaki arsaların fiyatları fırlamış olsa gerek :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gecekondu yapalım dozer falan gelemez oraya[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oha çok güzel[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet bunlardan bir sürü var. dünya haritası şeklinde olanı da mevcut.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Gerçekten çok güzelmiş . Hayran kaldım valla.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
arina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 iğrenç olmuş,çok saçma bence hem şeklide güzel değil[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Öne çıkan mesajlar