Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubai'de insan yapımı ada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk 7 yıldızlı otelden sonra bunuda yaptılar. bu adanın dunyanın 8. harikası olacagı açıklanmış.

tv de izledim kaynak trt2 haberler diyim.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Yapar tabi adamlar. Petrol bol. Bedavadan para kazananlar şatafata düşkün olurlar.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
Palm Island'dan bahsediyorsun sanırım..

Palmiye şeklinde bir ada, içinde rezidans'lar olacak, alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri olacak...

Adı Palm Island[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
pek detay vermedıler benım yukarda yazdıklarımı falan soyledıler. adını bılmıyorum ama odur büyük ihtimal ile.[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
yapıyorlar valla...benim dayım çalışıyordu o projede. hatırladığım kadarıyla onlar zemin etüdü yapıyorlardı. çok zor bi iş tabii..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
oha çok güzelmiş. güzelmişte dubaiye gidemedikden sonra ne anlamı kaldı? almıyorlar herkesi çok uyuz bişey.[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
Anlantis ile ilgili bi kitapta aynı buna benzer bi ada krokisine benzer bişey vardı.

Mitolojiye göre Anlantis son tech olan bu adayı da yapınca g.tü kalkıyo ve tanrılara kafa tutmaya başlıyo..

Sonu malum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok güzelmiş . Hayran kaldım valla.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Mesaj tarihi:
iğrenç olmuş,çok saçma bence hem şeklide güzel değil[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
  • Yeni Oluştur...